EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı

Büyük Hedef Derneği Başkanımız Murat Dinç ve heyetimiz Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteği ile Brüksel'de Çalışma Ziyaretlerimiz devam ediyor.

Büyük Hedef Derneği Başkanımız Murat Dinç ve heyetimiz Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteği ile Brüksel'de Çalışma Ziyaretlerimiz devam ediyor. 7 Şubat 2019 Perşembe günü Avrupa Birliği boyutunda çalışan STK'lara Çalışma ziyaretlerinde bulunduk.
Avrupa Engelliler Forumu European Disability Forum, Avrupa Gençlik Forumu European Youth Forum ve Hayatboyu Öğrenme Platformuna Lifelong Learning Platform yaptığımız çalışma toplantılarında, hem derneklerimizi, hem #SivilAnTPlatformunu hemde Antalya'daki STKların başarılı çalışmalarını anlattık.
Avrupa boyutundaki STKların işleyişleri, yapıları, tüzükleri, sahip oldukları imkanları, yaptıkları faaliyetleri-projeleri öğrendik. Gelecek işbirlikleri ve fırsatlar üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Derneğimizin faaliyetlerini, uygulanmaya başlayan ve Eşbaşvuranı olduğu #SivilAnT projesini, faaliyetlerini ve ortaya çıkaracağı somut kazanımları ifade ettik. #SivilAnT Platformu paydaşlarının çalışmalarını anlattık. Antalya Sivil Toplumunun üretken verimli ve etkili çalışmalarını anlattık.

Avrupalı STK'lar ile yakın işbirliği ve iletişime devam edilmesi yönünde ortak karar verdik.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp