EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishTurkish

Agh Gönüllüleri Çalışmalarını Antalyalılarla Paylaştı

Agh Gönüllüleri Çalışmalarını Antalyalılarla Paylaştı

Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Lykia İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Derneği gönüllüleri Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) çalışmalarını...

503595

Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Lykia İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Derneği gönüllüleri Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) çalışmalarını tamamlayıp ülkelerine dönüyor.

Avrupa Birliği Erasmus+ Projeleri kapsamında AGH çalışmaları yürüten Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nden Alman vatandaşı Lukas Raabe ve İtalyan vatandaşı Beatrice Pasquale ile Lykia İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü Derneği gönüllüsü Alman vatandaşı Tim Niklas Anstipp, Antalya'da yürüttükleri gönüllülük çalışmalarını kendilerini izlemeye gelen Antalyalılarla paylaştı

Gönüllü Raabe ile Pasquale, Antalya'da geçirdikleri altı aylık süre içerisinde yaptıkları toplum hizmetlerini, çalışmalarını, kazanımlarını ve yaşantılarına dair önemli noktaları hazırladıkları güzel görseller eşliğinde sundu. Yine gönüllülerden Tim Niklas Anstipp de hazırladığı güzel bir sunu eşliğinde Antalya'da geçirdiği bir yıllık süre içindeki kazanımları ile deneyimlerini paylaştı.

17 ile 30 yaş arasındaki her gencin katılabildiği AGH çalışmalarının detayları hakkında bilgiler paylaşan, Efem Akdeniz Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Rahmi Turan, "30 yaşından önce en az iki en fazla bir yıl katılabiliyor. İsteyenler bu bir yıllık süreyi tek seferde yapabildikleri gibi projelerin mahiyetine göre değişik periyotlar halinde de yapabiliyorlar. Derneğimiz AB Projelerini başarılı bir şekilde yürüten ve bu konu da sürekli övgüler, takdirler alan bir dernek. Yeni dönem de yine ülkemizin tanıtımı konusunda önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Projeye dahil olan yabancı ülke gönüllüleri Türk Örf Ananeleri başta olmak üzere kültür ve sanat alanında da çalışmalar yürütmekte, bize özgü enstrümanlar çalmayı, türküler söylemeyi de öğrenerek ülkelerine dönmektedirler" dedi.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp